Like pe facebook!

vineri, 30 octombrie 2015

Cand e femeia fericita...?

Femeia este frumoasa. Din cap pana in picioare. Este divina. Mirosul ei este unic, specific si este imbibat in mister. Sufletul ei cald este cel pe care ai vrea sa il pui prima data pe rana. Iar ea accepta. Mereu, o femeie, isi va asterne lacrimile pe pieptul tau, chiar daca asta inseamna ca pe ea o doare mai tare.
Femeia este puternica. Iar aici nu incape indoiala. Ar avea un barbat curajul sa dea 
viata unui copil? Sa fim seriosi. Si nu doar ca da viata, ci isi sacrifica tineretea, frumusetea si sanatatea pentru o alta viata, venita de la EL.
Femeia este sensibila. De cand se naste si pana la ultima suflare. Percepe lucrurile mai intai cu inima, iar mai tarziu cu ratiunea. Si nu, nu este irationala, insa pentru ea conteaza mai mult ceea ce simte, decat ceea ce gandeste. Si o demonstreaza de fiecare data, atunci cand isi scoate inima din piept si o pune pe tava LUI. Se lasa „devorata”, constient si fara comentarii.
Femeia este sincera. Sau cel putin stie cum sa spuna lucrurile fara sa te doara. Daca o privesti adanc in ochi poti observa cand te minte si cand spune adevarul. Le va spune adevarul intotdeauna celor de care nu ii pasa si ii va minti pe aceia pe care ii iubeste, insa doar pentru a-i proteja.
Femeia este goala. Si nu la trup, ci la suflet. Oricat de multi ar trece prin asternuturile ei, mereu va avea un gol in stomac atunci cand il va vedea pe cel pe care il iubeste. Iar atunci cand l-a intalnit se va umple...de fericire, caci femeia este fericita, numai atunci cand TU esti fericit.

Un comentariu: