Like pe facebook!

luni, 26 octombrie 2015

O femeie desteapta...

O femeie desteapta nu vorbeste mult. O femeie desteapta stie cand sa vorbeasca. In ochii femeii destepte cele ce vorbesc mult sunt cele ce nu sunt in stare sa faca nimic. Nu e antisociala si nici lipsita de prieteni, insa are putini din acestia. Stie sa si-i aleaga si are grija cu ce oameni se inconjoara. Este independenta, dar asta nu inseamna ca nu are nevoie niciodata de ajutor. Este puternica tocmai din acest motiv: ca stie cand sa ceara ajutorul celorlalti atunci cand are nevoie. Si nu-si neaga fricile si temerile, ci le infrunta, zi de zi, pas cu pas. Unii poate o judeca pentru tocurile prea inalte sau fusta ceva mai scurta, insa nimeni nu se uita niciodata in sufletul ei. Poate ca vrea sa se
inalte deasupra greutatilor ori sa mai taie din probleme.
Stii cum e atunci cand unii iti spun sa te duci dracului, iar tu tii dinadins sa ii contrazici?
Eh, cam asa si cu ea. In ciuda celor care o invidiaza, vrea sa demonstreze ca poate. Si nu lor, ci siesi.
Ce, ei nu i-ar fi usor sa faca la fel ca celelalte, multe dintre ele? Dar de ce, daca poate si altfel?
E om, greseste, dar stie sa iti ceara iertare. O femeie desteapta stie mereu cand sa isi ceara iertare, dar mai ales sa ierte. Tinde uneori sa fie mai buna decat ar trebui si poate din acest motiv majoritatea incearca sa profite de ea...dar isi da seama...si ii lasa. Mai ales pe cei ce ii sunt dragi.
O femeie desteapta stie si sa sufere. O face in tacere, cu zambetul pe buze.
De ce s-o judecam pentru numarul barbatilor care au trecut prin patul ei? Oricum nu au fost atat de multi. Ce relevanta ar avea? Hai mai bine sa o intrebam cati i-au ramas in suflet, iar atunci, vom fi surprinsi.
Crezi ca se machiaza pentru a-si ascunde cosurile de pe fata sau de pe gat? Sa nu va inchipuiti ca raspunsul este „da”. Realitatea e alta. Lacrimile i-au ars obrajii, iar barbia inca o ustura. Si pentru ca tu sa nu vezi, se ascunde. De ce o face? Pentru ca are dreptul si pentru ca tu nu ai dreptul sa stii cine e ea cu adevarat.
O femeie desteapta va pastra intotdeauna o dara de mister, dar si una de parfum. Va sti cum sa le impleteasca pentru a seduce. Si nu oricum, ci cu inteligenta.
O femeie despteapta poate face tot ce face un barbat si chiar mai mult decat atat. Dar cu toate astea, are nevoie de unul pe care sa il mai puna la treaba. Stie si ea sa bata un cui, sa repare o usa, sau sa duca frigiderul la reparat atunci cand s-a stricat. Insa are nevoie de el.
O femeie desteapta are nevoie sa simta ca apartine cuiva...toata...goala...ea. Iar ea e o femeie desteapta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu