Like pe facebook!

luni, 21 decembrie 2015

Daruieste pentru performanta

Daruieste pentru performanta. Acesta este slogaul sub care cativa tineri s-au gandit sa faca o fapta buna. Sau mai multe. Asa ca au deschis „Cufarul-magazin de Donatii” pentru a-i ajuta elevii care doresc sa faca performanta, insa nu au posibilitati financiare ridicate.
Cum functioneaza "Cufărul"? Simplu. Este un magazin care functioneaza pe baza de donatii. Daca doresti sa ajuti poti dona obiecte care vor fi vandute in vederea strangerii de fonduri pentru a-i sustine pe cei care au cea mai mare nevoie. Intra pe pagina de Facebook "Cufărul-Magazinde donatii" si pune umarul la frumoasa initativa. Echipa de voluntari care a pus pe
picioare acest proiect colaboreaza, in prezent, pe baza de parteneriat cu institutii publice craiovene precum Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj, Casa de Cultura Traian Demetrescu, Biblioteca Judeţeana Alexandru si Aristia Aman si Filarmonica Oltenia, pentru organizarea de evenimente de strangere de obiecte si fonduri.
Obiectele ce pot fi donate sunt elementele decorative, accesorii, obiecte de papetarie si birotica, DVD-uri, carti, suveniruri sau orice consideri ca poate fi de folos. Locul principal de depozitare a acestora este Centrul de Tineret Craiova, aflat in incinta Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Dolj din str. Gheorghe Doja nr.2.
Daca esti unul dintre cei care sa daruiesti pentru performanta poti lua legatura cu Bărbulescu Ingrid-0749998214; Tohăneanu Maria-0743818726 sau Mitroi Diana-0760962601.
Daruieste pentru performanta!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu