Like pe facebook!

joi, 17 decembrie 2015

Lacrimile ei valoreaza mai mult decat orgoliul tau, prostule!


Exact asa: Lacrimile ei valoreaza mai mult decat orgoliul tau! Nu fi incapatanat si du-te si cere-ti scuze. Si nu o data, ci de 1000 de ori, pana te iarta. Sau pana cand va avea curajul sa recunoasca ea ca te-a iertat inca de cand ai iesit pe usa. Dar o doare cand ii spui lucruri dure.
Cine te crezi? Tu nu-ti dai seama cui ii vorbesti? Este viitoarea mama a copiilor tai, este fata de care te-ai indragostit si femeia pe care o iubesti. De ce o faci mereu sa planga? De ce nu te poti abtine din a scoate pe gura aia lucruri pe care stii ca le vei regrata apoi? Ce vrei sa demonstrezi, ca esti desptept?! Bine, esti destept, dar nu aici, ci intr-un univers paralel.

Daaa, tu esti ala moralist, ala care le stie pe toate. Vrei ca totul sa fie perfect, vrei sa joace dupa cum ii canti tu. Halal! Nici macar nu ai ureche muzicala! Te-ai uitat la prea multe filme, baiete! Aici e viata reala, trezeste-te!
Tu iti dai seama ce produci in interiorul ei cand ii spui ca nu face nimic pentru tine? Nu realizezi ca, spunandu-i asta, o blochezi si va incepe sa ii fie frica de tine? Daca langa tine ar sta mereu seful atunci cand lucrezi, ai mai atinge targetul? Pai vezi ca esti prost!?
Daca esti atat de destept pe cat te crezi, de ce nu gasesti o solutie ca sa mearga totul bine, ca de iubit, nu incape indoiala?! Da-ti doua palme si trezeste-te inainte sa fie prea tarziu si inainte sa o vezi de mana cu altu’, ca atunci nici ca se mai intoarce la tine. Schimba-ti atitudinea si pune-ti cenunsa in cap, implor-o sa te ierte si masoara-ti decibelii de fiecare data cand vorbesti cu ea.
Si tine minte, lacrimile ei valoreaza mai mult decat orgoliul tau, prostule!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu