Like pe facebook!

duminică, 6 decembrie 2015

Flori de lux pentru o persoana speciala

Se apropie. Vine cu repeziciune. Timpul nu ma mai ajuta, ba mai mult, imi apasa pe umeri din ce in ce mai tare. Nu ma simt inspirat anul acesta si nici timp sa ma plimb printre rafturi nu am. E imperativ sa ii fac un cadou, insa, ce cadou? Ciocolata? Mmm, nu ii place! Ceva de imbracat? Of, daca nu nimeresc marimea!? Parfum? Are destule!
Gata, stiu! Ii iau flori. Cu ele nu pot da niciodata gres! Dar cine mai are timp mers la florarie, tocmit cu vanzatoarea, luat buchetul, carat pe la serviciu, adus de la serviciu si, in eventualitatea in care nu s-a ofilit deja, inmanat cu bucurie?
Ce sa fac, ce sa fac? Dau repede o cautare pe Google, ca doar el le stie pe toate. "Flori", "cadouri florale", "buchete de flori". Parca nimic nu imi place.
„Vreau sa fie ceva deosebit. Vreau un cadou de lux”. Flori de lux? Oare exista. Ia sa vedem! BINGOO!!! FlorideLux.ro.
Intru si incep sa caut. Incerc sa selectez limita de pret, insa nu merge. Imi spune sa aleg si ocazia. Waw, ce triere a produselor interesanta: „Flori pentru femeile Sagetator”, „Flori de Sfantul Nicolae”, „ Aranjamente de Craciun” si „Cadouri de Craciun”. Selectez in graba „Flori de Sfantul Nicolae” pentru ca este fix ocazia pentru care vreau sa cumpar. Imi place chiar primul aranjament, micut, dragut, perfect pentru Mos Nicolae. Sigur va avea loc si in ghetutele ei rosii.
Seara stam pana tarziu. Radem, glumim, bem vin fiert si vedem un film bun. Adoarme. Asta e momentul potrivit sa fac pe Mosu'! Pun florile in ghetute ( se potrivesc perfect ) si adorm.
Ma trezesc „brutal” cu o imbratisarea si un sarut pe frunte. Deschid ochii si vad alti doi ochi lucind, spunand „multumesc” din tot sufletul!
-Cum de ti-a venit ideea asta?
            -Eh, nu mie, lui Mos Nicolae! ( daca ar stie ea...)
Ce sa mai, am fost salvat de data asta de o florarie online. Recomand cu multa caldura floraria online FlorideLux.ro. Cu ei castigi timp, scapi de stres si nici nu ai cum sa dai gres. Aaa, si sa nu uitam! Livrarea este gratuita!









                                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu