Like pe facebook!

vineri, 11 decembrie 2015

Cum sa faci bani pe net :D

Imi bat capul de ceva vreme in speranta de a gasi o solutie pentru a face cativa banuti de buzunar in perioada sarbatorilor. Pe internet e destul de greu! Multe site-uri fantoma care incearca doar sa fure de la tine, nu si sa iti mai dea inapoi. Intr-un timp erau site-uri unde vizionai reclame si primeai cativa centi pentru ele, insa era destul de greu sa scoti banii de acolo. Deci, o alta inselatorie.
Si totusi, mai exista o speranta, o speranta care se intituleaza Câștigă bani promovând Dwyn.ro prin Profitshare. Nimic mai simplu,
imi spun. Accesez site-ul pentru a ma documenta si ce aflu? Portofoliul Dwyn.ro include peste 20.000 de produse disponibile online de la circa 200 de branduri internaționale premium. Off, in sfarsit! Sunt firma serioasa, asadar, nu risc sa imi iau teapa. Poate asa voi reusi sa strang niste banuti frumosi pentru a face cadouri frumoase oamenilor dragi.
Mecanismul lor de a te rasplati pentru ca le faci publicitate este destul de simplu. Dwyn.ro oferă de 2% pentru toata gama de produse, plus premii in bani sau vouchere cadou pentru cei mai performanti afiliati. Asadar, cu cat mai multe persoane pe care le convingi sa cumpere produsele celor de la Dwyn.ro, cu atat mai mare este si castigul tau. Asa ca, ceea ce iti ramane sa faci este sa “distribui” produsele lor, iar in ziua de azi acest lucru este la doar un click distant.
Lucrurile se simplifica si mai mult in momentul in care observ ca produsele lor se vand aproape singure, iar asta pentru ca pe site gasesti preturi imbatabile la o gama variata de produse. Si nu doar preaturi, ci si calitate!
Ce sa mai incoace si in colo, ma apuc de “share-uit” pe retelele de socializare ca daca mai stau, sarbatorile viitoare ma vor gasi tot pe blog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu