Like pe facebook!

miercuri, 28 octombrie 2015

Barbatii nu stiu...

Barbatii nu stiu sa iubeasca. Nu spun ca nu o fac deloc, insa nu stiu cum sa se manifeste. Ei nu stiu sa trateze o femeie.
Nu toti, nu ii bagam pe toti in aceeasi oala, insa multi dintre ei nu stiu sa reactioneze la semnele femeii. Cel care stie cand sa alinte si nu sa hartuiasca, sa mangaie si nu sa loveasca, sa spuna vorbe frumoase, nu sa se comporte "masculin", acela e placut de
femei.
Femeilor le plac barbatii care, pe langa faptul ca sunt destul de masculi, au si o oarecare sensibilitate. E usor sa-ti dai seama ca femeia este mama tuturor ranitilor, iar cel care stie sa.si puna si sufletul pe tava, ci nu doar muschii, probabil ca va avea mai mult de castigat.
Si cei cu muschi sunt placuti, si nu doar de una, ci de mai multe. Insa, la randul lor si ei vor placea femeia per general, nu pe acea femeie. Rau sau bine? Fiecare face ce vrea, nu?
Printre lucurile pe care nu le stiu barbatii, iar aici sunt destul de multi, se numara si faptul ca nu stiu sa asculte. E drept, femeia, in general, vorbeste mult, dar chiar si asa, ei prefera sa sa faca ascultati mai degraba decat sa dea ascultare.
Si ea are lipsuri, hai sa nu o idolatrizam acum, insa cea care isi cunoaste statutul si si-l respecta va avea intotdeauna pretentii. Nu facem referire aici la cele date cu tone de machiaj in speranta ca se vor putea ascunde complet in spatele lui. Vorbim desprea acea femeie cu bun simt si educata sau, mai degraba, autoeducata.
Si totusi, cu toate lipsurile lui, unui barbat inteligent nu-i va placea niciodata o femeie usoara, dar nici nu-si va pierde timpul prea mult cu una care se crede prea importanta. In fata acestora va incerca de fiecare data sa detina controlul.
Dar si cand o va intalni pe aceea care il completeaza, va ceda deliberat controlul si abia atunci va invata sa iubeasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu