Like pe facebook!

vineri, 15 aprilie 2016

Liverpool-Dortmund, minune sau ce?

Cea de-a 8-a minune a lumii s-a vazut o data, in 2005, la Istanbul. Ne aducem aminte cum Liverpool a castigat finala UCL la penalty-uri dupa ce a fost condusa cu 3-0 de AC Milan. Au urlat ziarele mult timp dupa cum ca a fost cea mai frumoasa finala Champions League din istorie.

Sansele ca Liverpool sa fi reusit sa castige trofeul, in momentul in care Milan a dat al treilea gol erau, probabil, de 101 la 1, ca mai mult nu inregistreaza casele de pariuri, dar uite ca s-a intamplat. O data in viata se intampla asta, te gandesti, dar...oare chiar asa este? Liverpool-Dortmund, minune sau ce a fost asta seara? 
14 aprilie, 2016. Sferturi de finala Europa League ( atentie, nu UCL! ). Liverpool scosese un egal mare la Dortmund acasa in meciul tur (1-1). Insa nemtii au venit hotarati si au dat dua „boabe” pana in minutul 9. In minutul 48, Liverpool a redus din diferenta, urmand ca in minutul 57, Dortmund sa conduca din nou cu doua goluri, prin reusita lui Reus. Iar de aici, a inceput nebunia.
2-3 in minutul 66, iar fanii lui Liverpool deja incepeau sa spere. Minutul 78 deja aducea egalarea mult sperata, prin reusita lui Sakho, fundasul central al celor de la Liverpool, acesta fiind primul sau gol in cupele europene. Si totusi, cine ar fi crezut ca in minutul 91 se va semna istoria? Sincer sa fiu, am crezut ca se va intampla nebunia, dar speram ca scorul sa ramana acesta. Nu de alta, dar aruncasem intr-o doara 3 lei pe un bilet la pariuri, mizand, printre alte meciuri si pe calificarea lui Dortmund. Evident, Lovren a dat golul care a stabilit cea de-a 9-a minune a lumii, o revenire de exceptie a unei echipe care in minutul 9 era cu doi metri sub pamant, iar pana la final a facut ca pe Anfield sa se auda din toti rarunchii „You’ll never walk alone”, cand tabela arata 4-3 pentru englezi.
Chiar daca Liverpool mi-a rapit sansa de a castiga 393 de lei, cine iubeste fotbalul nu are cum sa nu se bucure ca a vazut un astfel de meci si a putut sa il traiasca la intensitate maxima.  :D Totodata, am invatat ca oricat de mica, sansa ta exista, iar daca stii sa crezi in ea cu adevarat, vei ajunge acolo unde iti doresti.
Felicitari, Liverpool!

  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu