Like pe facebook!

duminică, 24 ianuarie 2016

A fost EXPLOZIV

Dupa cum spuneam, revin cu impresii in urma spectacolului pe care l-am vazut marti. Exploziv, in regia lui Andrei Măjeri, scris de Elise Wilk spune o poveste. Hmmm, sau mai degraba, spune o poveste pentru fiecare.
In primul rand este Denis, elevul „asumat”, pe care nu il intereseaza niciodata ce zic ceilalti si face doar ceea ce vrea el. E genul ala de „bad boy” in jurul caruia se nasc foarte multe discutii. Iubit de fete, ca doar in adolescenta
baietii rai sunt cei mai misto si urat invidiat de colegi, colegi care, ulterior vor incerca cu orice pret sa ii intre in gratii.
Mai este seful clasei care nu are mari sorti de izbanda sa il domoleasca pe Denis. Traieste intr-un permanent conflict interior. Maica-sa nu sta niciodata de vorba cu el, iar intr-un final, tot acest problematic Denis ajunge, intr-un fel sau altul, sa ii fie fatal.
Profesorul iubit de elevi are si el povestea lui. Ii place linguseala si nu este niciodata atat de autoritar pe cat ar trebui.
Psiholoaga are si ea probleme si tot din cauza lui Denis. In incercarea de a-l „vindeca” pe elev, ii cade in plasa.
Fetele indragostite de Denis le-as putea baga in aceeasi oala, pentru ca se comporta oarecum la fel, orbite de teribilismul „idolului” lor.
Femeia de serviciu le stie pe toate, insa, ca de obicei, nu paraste.
Finalul este unul insa care m-a impresionat mult. Nu vreau sa il dezvalu ca poate se mai joaca piesa si nu o sa va stric surpriza. Cert este ca morala pe care am desprins-o eu este una destul de puternica. Pana la urma, oricat de multe lucruri ai face in viata ta, in cele din urma, vor fi uitate.
Asadar si prin urmare, dupa cum ii spune si numele, a fost, intr-adevar, un spectacol exploziv.

Iar ca un P.S. o sa las aici un link de pe youtube:



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu