Like pe facebook!

duminică, 20 martie 2016

Cand vom invata sa traim ca magnoliile?

Mereu m-au fascinat magnoliile. Noi cand vom invata sa traim ca ele? M-au fascinat pentru simplul motiv ca acesti copaci prima data isi arata sufletul, iar mai apoi pielea. Isi scot la iveala goliciunea si nu le este teama de asta. Dau tot ce e mai bun si mai frumos afara, scot in vazul lumii. Si sufera pentru asta. Nu de alta, dar e destul de frig pe la incepului lui martie. Lor nu le este teama de suferinta!
Nu au niciun regret si nici nu se gandesc la faptul ca vor fi judecati vreodata. Noi, oamenii, nu suntem asa. Niciodata nu avem incredere in persoanele pe care nu le cunoastem sau, destul de rar avem, dar magnoliile stau in vazul tuturor si-si pun sufletul pe tava.

Trebuie sa recunosc faptul ca mi-ar placea sa am curajul lor. Sa ma las dezbracat de inhibitii si sa pot sa fiu eu cu adevarat, in orice situatie. Nu ma cenzurez prea mult, ba chiar spun ce gandesc, dar sunt multe roluri sociale pe care trebuie sa le joci zi de zi.
Eh! ca ce mai incercam sa ne prefacem! Ne e frica de propria constiinta, de noi insine, de propria viata? Cand vom invata sa traim ca magnoliile, dezgoliti de minciuni si imbracati in adevar?  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu